Call for Exchange Ambassadors

Dăm startul înscrierilor pentru Reprezentați locali și pentru Coordonatorul noului Departament de Exchange al Asociației Medicilor Rezidenți în Psihiatrie din România.

Căutam medici rezidenți psihiatri serioși, pentru care lucrul în folosul celorlalți este o plăcere, și care vor să-și dezvolte capacitățile de coordonare și de lucru în echipă.

Concret, prin prisma parteneriatului AMRPR cu orgnizația europeană EFPT – grupul de lucru Exchange WG, putem găzdui și organiza în centrele universitare din România programe de schimburi de rezidenți psihiatri de tip internship observațional pentru perioade scurte de timp. Avem nevoie de voi să fiți persoanele de încredere în acest lanț de schimburi pentru a crea o rețea funcțională la nivel național, având implicate cât mai multe din centrele universitare din țară.

Pentru înscriere vă rugăm să ne trimiteți pe adresa de mail a asociației o scrisoare de motivație de maxim o pagină în care să specificați poziția pentru care aplicați și CV-ul vostru pentru a ne cunoaște mai bine. Dacă doriți detalii suplimentare, ne puteți contacta pe adresa de e-mail sau pe rețelele de socializare.

Mai jos am lăsat link-uri spre resursele importante din acest proiect cu o istorie de aproape 10 ani.

Pagina web a grupului Exchange: http://efpt.eu/exchange/

Ghidul pentru organizarea unui program de exchange: http://efpt.eu/exchange/wp-content/uploads/2020/08/Developing-an-Exchange-Programme-1.pdf

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.